Hirdetések december 8

Templomunk hirdetései
December 8, advent 2. vasárnapja

1/ Hajnali szentmisék
Adventben minden hétköznap van, hétfőtől szombatig, hajnali ún. roráté szentmise templomunkban, 6.30 órakor.

2/ Szeplőtelen Fogantatás
Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatása főünnepe idén, az adventi vasárnap miatt, holnap hétfőn lesz megtartva katolikus egyházunkban. Szentmise reggel 6.30 órakor lesz, a hajnali szentmise.

3/ Karácsonyi ajándékkészítés
A jövő vasárnap a 9 órai gitáros szentmise után lesz a hittanos gyerekek részére a karácsonyi ajándékkészítés a plébánián, 10 órától 12.30 óráig. Minden gyereket hívunk és várunk!

4/ Isteni irgalmasság estéje
Az idén is megrendezzük az Isteni Irgalmasság estéjét templomunkban. Az esperes-kerületi plébániák plébánosaival közösen. December 20-án, péntek este 18-21 óráig. Este 6 órakor szentmise, majd utána este 21 óráig vezetett és csendes szentségimádás lesz. Alatta a környékbeli atyák gyóntatnak. Mindenkinek ajánljuk a karácsonyi szentgyónás elvégzésére ezt az alkalmat!

5/ Énekpróba
 A 9 órai szentmise utánra hívunk minden jó hangú hívőt énekpróbára, a plébániára!

6/ Fatimai rózsafüzér ima
13-án, péntek este 17.30-kor fatimai rózsafüzért imádkozunk a plébánia kápolnában.

7/ Adományok karácsonyra
A rászorulók és szegény hívek, családok részére adományokat gyűjtünk karácsonyra.
Pénzadományt, amit be lehet dobni a bejáratnál levő álló perselybe. Ide neveket is kérünk, rászorulók neveit, címét, elérhetőségét! Illetve át is lehet utalni a plébánia bankszámlájára, „rászorulók részére” megjelöléssel!
Illetve tartós élelmiszert is gyűjtünk. El lehet helyezni, itt a templomban az olvasóállvány előtt levő kosárba, vagy a plébánia irodába hozni irodaidőben, vagy hittan alkalmak előtt. December 16, hétfőn estig várjuk az adományokat!

8/ Karácsonyi vásár
Az idén is van templomunkban vásár jövő évi naptárakból, kalendáriumokból, imakönyvekből, bibliákból, rózsafüzérekből, feszületekből, karácsonyi képeslapokból, hűtő mágnesekből, stb. Becsületkasszás rendszerben. A megvásárolt tárgyak értékét kérjük a vásár perselyébe bedobni. Egy kérés: a misék alatt ne legyen vásárlás!