Hirdetések 2022.10.30

Templomunk hirdetései
 2022. október 30, évközi 31. vasárnap

1/ Mindenszentek ünnepe
November 1, kedd, Mindenszentek ünnep. Kötelező misehallgatású ünnep. Október 31-én hétfőn este 18 órakor lesz előesti mise. Majd Mindenszentek ünnepén, kedden két szentmise lesz templomunkban: délelőtt 9, és este 18 órakor!
Mindenszentek ünnepén, az
ünnepélyes esti szentmise után gyertyás virrasztást, imát mondunk elhunytjainkért!

2/ Halottak napja
November 2, szerda: Halottak napja. Halottak napján is két szentmise lesz templomunkban, reggel 7.30, és este 18 órakor! Az esti mise után lucernárium imával, gyertyagyújtással az elhunytakért!

3/ Novemberi közös misék elhunytjainkért
Szokás szerint Halottak napján este, és a novemberi péntekeken közös szentmisét mutatunk be elhunytjainkért. A templom közepén van kitéve az álló persely, rajta kis ívek, melyre kérjük felírni az elhunytak neveit, és esetleges adományaikkal együtt borítékba téve tegyék a perselybe.

4/ Elsőpéntek
A héten november hónap elsőpéntekje. Az esti misében imádkozunk elhunytjainkért. A mise előtt fél 6 órától elsőpénteki rózsafüzért imádkozunk, és lesz gyónási lehetőség is.

5/ Elsővasárnap
A jövő vasárnap november hónap elsővasárnapja. Urbanek Rudolf atya a 9 órai mise alatt is gyónta elsővasárnaponként a 11 órai gyóntatásokon felül.